fbpx

Kauttamme voit tilata edullisesti tuotantoeläinten hyvinvointisuunnitelman, sillä hyvinvointisuunnitelmat ovat osana Neuvo 2030 -ohjelmaa. Tuotantoeläinten hyvinvointisuunnitelma on tilakohtainen suunnitelma, johon kirjataan tuotantoeläinten hyvinvointia ja terveydenhoitoa sekä bioturvallisuutta koskevat toimet ja niiden seuranta sekä mahdolliset kehittämisideat.

Neuvontakäynti voidaan toteuttaa perinteisesti tilakäynnillä tai virtuaalisesti esimerkiksi videopuhelun avulla. Me haemme neuvontakorvauksen ja viljelijä maksaa neuvonnasta vain arvonlisäveron osuuden.

Noin 40 % maatiloista on viiden viime vuoden aikana kehittänyt toimintaansa EU-maaseuturahastosta rahoitettavan neuvonnan avulla. Neuvontaa voi tilata useista eri aihepiireistä: esimerkiksi tilan kilpailukyvyn kehittämiseen, ympäristöasioihin ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseen. Neuvontaa saa myös eläinten terveyteen, kasvinsuojeluasioihin sekä energiatehokkuuteen ja innovaatioihin. 

Ota yhteyttä ja keskustele yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, miten sinun tilallasi voitaisiin parhaiten hyödyntää Neuvoa. 

Scroll to Top