fbpx

Maataloustyöntekijöille töitä 

Nyt olisi maatiloilla akuutti tarve hyville tekijöille! Tässä olisi kehittyviä lypsykarjatiloja, jotka kaipailevat niin hyvää karjanhoitajaa kuin maatilan työntekijää. Lisätietoja työpaikoista saat ottamalla yhteyttä ilmoituksissa mainittuihin yhteystietoihin. Katso alta listaus vapaista työpaikoista maatiloilla:

Karjanhoitaja

Haetaan työntekijää Etelä-Pohjanmaalle Alavudelle 7-robotin lypsykarjatilalle päivittäisiin työtehtäviin lehmien ja vasikoiden pariin. Tässä työssä pääset toteuttamaan sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi. Muita vastuualueita voidaan miettiä oman kiinnostuksen ja osaamisalueen mukaan. 

Nuorekkaaseen joukkoon haetaan vastuuntuntoista, tarkkaa, yhteistyökykyistä ja hyvän karjasilmän omaavaa henkilöä. Tärkein arvo on eläinten hyvinvointi. Alan koulutus vaaditaan. Palkkaus maatalousalan tes:in mukainen.
 

Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Kysy lisää:
Antti Mäki-Pollari 040 5027060
maitolampi@gmail.com

Maatilan työntekijä

Haetaan työntekijää eläinten ruokintaan Etelä-Pohjanmaalle Alavudelle 7-robotin lypsykarjatilalle. Tilalla on käytössä itselastaava apevaunu. Navetta on vuosi sitten laajennettu ja tila kehittää toimintaansa edelleen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu navetoiden kuivitusta, navetan koneiden ja kiinteistön kunnossapitoa. Muita vastuualueita voidaan miettiä oman kiinnostuksen ja osaamisalueen mukaan. Kesällä myös mahdollisesti peltotöitä ja koneiden huoltoa.

Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Kysy lisää:
Antti Mäki-Pollari 040 5027060
maitolampi@gmail.com

Karjanhoitaja

Haetaan työntekijää Pirkanmaalle Ikaallisiin vakituiseen työsuhteeseen karjanhoitotehtäviin. Kyseessä kahden tilan yhteisnavetta, jossa yhteensä 600 lehmäpaikkaa, 100 vasikan vasikkala ja lisäksi hiehokasvatus yrittäjien omilla kantatiloilla. Lypsyjärjestelmänä Pohjoismaiden ensimmäinen GEA DairyProQ robottikaruselli. Tarjolla monipuolisia työtehtäviä nykyaikaisessa toimintaympäristössä, jossa eläinten olosuhteisiin on panostettu runsaasti. Etsinnässä henkilö, joka omaa positiivisen ja reippaan asenteen, on luotettava ja rehellinen, kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä omaa aiempaa työkokemusta lypsykarjanhoidosta. Työpäivä on yksiosainen.

 

Kysy lisää:
vahaeskeli@gmail.com
tai viestillä Tommi Vähä-Eskeli 0400726649

Scroll to Top