fbpx

Webinaaritallenne: Maatila sijoittajana

Webinaari esitettiin 17.12.20 suoratoistona. Puhujina talousasiantuntija Raimo Ahokas sekä liiketoimintajohtaja Suvi Rajala, jotka kertovat näkemyksiä ja syitä sijoittamiseen maanviljelijän näkökulmasta. Katso tallenne alta!

Sijoittamisesta on monia hyötyjä maatilan toiminnassa, arjen apuna, kassanhallinnassa ja sukupolvenvaihdoksessa. Yritystoiminnassa kannattavuus on A ja O, sillä saadaan tilan toiminta jatkuvaksi.

Tässä webinaarissa tarkastellaan tarkemmin sijoittamisen hyötyjä viljelijän näkökulmasta. Tarkastelussa on myös millaisia sijoitusmahdollisuuksia on, miten niihin kannattaa sijoittaa ja miten sijoituksia tulee käyttää. 

Sijoittamisesta on hyötyä tilan pyörittämisessä ja tilasta luovuttaessa. Sukupolvenvaihdoksessa mahdollinen sijoitusomaisuus mahdollistaa matalamman myyntihinnan tai lahjoittamisen. Sijoitusvarallisuudesta on myös hyötyä sisarusten mahdollisten lakiosavaateiden tai tasapuolisuuden hoidossa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tai mieleesi jäi joku asia, asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiin tai keskustelevat asiasta lisää. Raimon sekä muut asiantuntijamme löydät tämän sivun ylhäältä yhteystiedot-välilehdeltä. Yhteydenottolomakkeen löydät alla olevasta painikkeesta.

Rahavirroilla on vain yksi suunta, kun varallisuutta rakennetaan!

Scroll to Top