fbpx

Webinaaritallenne: Laiduntaminen, in vai out?

Laidunnuksella on tutkitusti postiivinen vaikutus eläinten hyvinvointiin. Laidunnus on myös hvyin suunniteltuna taloudellista. Mutta mikä laidunnuksessa on ja mikä out? Tällä webinaarilla otettiin varaslähtö tulevan kesän laidunkauteen maaliskuun raikkaassa pakkaskelissä. Puhujina webinaarissa ovat kotieläintalouden asiantuntijat Anu Fräntilä sekä Aila Riikonen. Tervetuloa mukaan laitumelle alla olevan tallenteen kautta!
 

Webinaarissa maitotilavalmentaja Anu Fräntilä ja kotieläinasiantuntija Aila Riikonen keskustelevat läpi laiduntamisen huonoja ja hyviä puolia. Lohkojen kierto, kasvien valinta, tautisuojaus, laitumen perustaminen, laiduntamisen määräykset, petojen vaikutus, aitojen sekä kulkureittien suunnittelu ja moni laiduntamisen sala tulee käytyä läpi. Mahtuipa mukaan myös kokemuksia laiduntamisesta!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tai mieleesi jäi joku asia, asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiin tai keskustelevat asiasta lisää. Anun sekä Ailan ja muut asiantuntijamme löydät tämän sivun ylhäältä yhteystiedot-välilehdeltä. Yhteydenottolomakkeen löydät alla olevasta painikkeesta.

Näillä kohti laidunkautta!

Scroll to Top