fbpx

Webinaaritallenne: Maatilojen kyberturvallisuus

Maatilan kyberturvallisuus, mitä se tarkoittaa? Mitä se pitää sisällään ja miten siihen voi varautua? Nyt voit katsoa Maatilan kyberturvallisuus -webinaarin, jossa Wiklin  IT-asiantuntija Pasi Tikkanen paneutuu maatilojen kyberturvallisuuden saloihin. Katso webinaari alta:

Maatilat ovat yhä enemmän ja enemmän riippuvaisia tietotekniikan toimivuudesta ja muuttumattomuudesta. Maatiloja uhkaa nykyään samat asiat mitä muitakin yrityksiä. Näitä uhkakuvia voivat olla laiterikot, tulipalot, tietomurrot ja jopa sähköpostista tulevat haittaohjelmat.

Lue aiheesta lisää maatilojen kyberturvallisuus sivultamme tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! 

Mistä huolestua?

Maatilan raha-asioiden hallinta voi olla haasteellista kannattavallakin tilalla. Mutta mistä maatilan talouden hallinnassa kannattaa huolestua? Miten tunnistaa ongelmat ja kuinka ennakoidaan talouden pitoa? Koska kannattaa pyytää apua tai mistä sitä voi saada? Näitä maatilan talouden hallinnan tunnusmerkkejä käyvät läpi Wikli Groupin toimitusjohtaja Johannes Ahlholm sekä taloushallinnon asiantuntija KLT Margit Riuttamäki Mistä huolestua? -webinaaritallenteessa. Ota maatilan talous hallintaan ajoissa ja katso tallenne!
Scroll to Top